Paikallisuutiset

Aikakone juhlakiertueellaan myös Kuusamoon

Sani, Alex ja Maki eli Aikakone tuo menneiden vuosien hitit Kuusamotalon näyttämölle tämän viikon lauantaina. Yhtye juhlistaa 30 toimintavuottaan ja järjestää kahdeksan konserttia ympäri Suomea.

Yhtye aloitti toimintansa vuonna 1993 ja vuonna 1995 se julkaisi debyyttialbuminsa “Tähtikaaren taa”, joka myi triplaplatinaa. Levy sisälsi yhtyeen läpimurtokappaleen “Odota”. Seuraava levy sisälsi muunmuassa klassikot “Nti Groove” ja “Keltainen”.

Aikakone keikkaili vuoteen 1998, jolloin se jäi tauolle. Vuosien 2001-2003 aikana se keikkaili nimellä Aika, piti taukoa viitisen vuotta ja teki paluun vuonna 2008, jolloin se kokosi yhdelle levylle suurimmat hittinsä. Nimi vaihtui takaisin Aikakoneeksi.

Alex (vas.), Maki ja Sani ovat vauhdissa edelleen. Kuva: Tiia Santavirta

Tänä päivänä Aikakone keikkailee yhä ympäri Suomea ja tehtailee uusia hittejä. Aikakoneen 30v juhlakiertue käy läpi kahdeksan eri kaupunkia ympäri Suomea 13.10 - 16.12.2023. Kiertueella kuullaan yhtyeen suosituimmat hitit vuosien varrelta. Aikakoneen ydinkokoonpanon (Saija Aartela, Maki Kolehmainen, Alex Ojasti) lisäksi kiertueella nähdään ja kuullaan myös yllätysvierailijoita.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

- 30 vuotta on kulunut silmänräpäyksessä, kuin valonnopeudella galaxien läpi matkaavassa avaruusaluksessa, Aikakoneen kitaristi ja säveltäjä Maki Kolehmainen kommentoi aiheeseen sopivasti.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä