Urheilu

JymyVolley vailla mahdollisuuksia Pölkky Kuusamoa vastaan

Pölkky Kuusamo vahvisti asemiaan naisten Mestaruusliigan sarjataulukon kakkossijaan voittamalla Nurmon JymyVolleyn erin 3-0 (25-18, 25-18, 25-16).

Pölkyn parhaana palkittu hakkuri Breana Runnels lyö tarkasti ohi torjunnan. Kuva: Vesa Ronkainen.
Pölkyn parhaana palkittu hakkuri Breana Runnels lyö tarkasti ohi torjunnan. Kuva: Vesa Ronkainen.

Kuusamo

Nurmo taisteli ja teki parhaansa, mutta joukkueiden tasoero oli selkeä, vaikka Pölkky lepuutti muutamia avainpelaajiaan. Lepovuorossa olivat yleispelaajaCarlyle Nusbaum ja liberoSanna Häkkinen. Peliaikaa saivat liberoJuulia Jäppinen ja yleispelaajaOona Rasinperä.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat selkeästi kotijoukkueen hallintaa.JymyVolley tuli kolmanteen erään paremmin ja erä oli tasainen aina lukemiin 14-14. Siitä eteen päin erä oli loppuun asti Pölkyn vahvaa pelaamista. Kaikki kolme erää päättyivät Ransinperän onnistuneilla suorituksilla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pölkyn parhaana palkittiin hakkuriBreana Runnels, joka teki kolmeen erään hyvät pisteet 21/+16. YleispelaajaCiara DeBell esitti myös mainioita otteita pistein 17/+16. Hänen hyökkäystehot olivat yleispelaajalle harvinaiset 71 prosenttia. Pölkyn onnistujiin kuului myös ehdottomasti passariKatja Kylmäaho, joka pelasi läpi ottelun lähes virheettömästi tarjoten hyökkääjille namupasseja.

Pölkyn päävalmentajaSotiris Gkotsis oli pelin jälkeen tyytyväinen pelaajien suoritukseen ja hyvään keskittymiseen. Hän oli tyytyväinen myös keskipelaaja Ciara McKenzien paluuseen kentälle pienen loukkaantumisen jälkeen.

- Pudotuspelien alkaessa jokaisen pelaajan panos on tärkeä. Siksi on hyvä, että myös Oona ja Juulia saivat enemmän vastuuta. Tärkeää on myös, että pelaajat pysyvät terveinä, pohdiskeli päävalmentaja Gkotsis. Hänen mielestä ei ole kovin suurta merkitystä mikä joukkue tulee puolivälierässä vastaan, vaan että joukkue keskittyy jokaiseen peliin kuten finaalipeleihin.

- Samalla tavalla joukkue valmistautuu myös runkosarjan kahteen viimeiseen peliin LiigaPlokia ja Arctic Volleyta vastaan, totesi Gkotsis.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pölkyn viimeiset runkosarjan pelit ovat 4.3.2023 LiigaPlokia vastaan Pyhäjoella ja 8.3.2023 Arctic Volleyta vastaan Kuusamon liikuntakeskuksessa.