Paikallisuutiset

Kuusamon Yrittäjänaisten puheenjohtaja Kaisa Niemelä Hengarilla-liikkeessään syksyllä 2022. Kuva: Juuso Syngelmä

Kaisa Niemelästä Kuusamon Yrittäjänaisten uusi puheenjohtaja

Hengarilla-vaateliikkeen ja Kuusamon Matkahuoltoasiamiehenä toimiva yrittäjä Kaisa Niemelä on valittu Kuusamon Yrittäjänaisten uudeksi puheenjohtajaksi vuosille 2023–2025. Niemelä on toiminut yhdistyksessä pitkään useissa eri luottamustehtävissä.

Kaisa Niemelä valittiin viime vuonna Kuusamon vuoden naisyrittäjäksi.

Edeltävä puheenjohtaja Marjo Määttä jatkaa varapuheenjohtajana ja sihteerinä. Muut hallituksen jäsenet ovat Jenni Lindgren tiedottaja, Sirpa Pesonen rahastonhoitaja, Satu Palosaari, Sonja Määttä, Laura Määttä ja Mirva Grahn. Lisäksi hallitus kutsui järjestäymiskokouksessa Saara Leivon jäsenrekisterivastaavaksi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kuusamon Yrittäjänaiset ry on pohjoissuomalainen yrittäjäjärjestö, jossa on 65 jäsentä. Yhdistyksen alueellinen toiminta muodostuu hyväntekeväisyys- ja jäsentapahtumista kuten vierailuista jäsenyrityksiin ja yhteistyökumppaneiden yritystoimintaan tutustumisesta.

Yrittäjänaisten tavoitteena on edistää yrittäjänaisten tasa-arvoista asemaa yhteiskunnassa ja vaikuttaa yrittämistä kannustavaan päätöksentekoon Suomessa ja Euroopan Unionissa.

– Nostamme rohkeasti esiin epäkohtia, jotka koskettavat erityisesti aloja, joilla on yrittäjänaisia sekä asioita, jotka heikentävät naisten asemaa yrittäjinä, yrittäjänaisten tiedotteessa todetaan.

Kuusamon Yrittäjänaiset järjestävät 10. kesäkuuta kesän avajaistanssit Käylän Korpihovilla.