Keinahda jo kesään – riipputuoli on kesän suosituimpia ulkokalusteita

Kesä on aivan nurkan takana, mikä tarkoittaa, että on aika alkaa miettiä, miten luoda täydellinen oleskelutila ulos.

Yksi parhaista tavoista rentoutua ja nauttia lämpimästä säästä on riipputuoli. Riipputuolit ovat täydellinen istuinratkaisu ulkona, sillä ne tarjoavat mukavan ja tyylikkään paikan istua ja nauttia terassistasi tai puutarhastasi.

Yksi kesän suosituimmista riipputuolimalleista riipputuolit jalustalla. Nämä tuolit on suunniteltu tarjoamaan viihtyisä ja mukava istumapaikka, ja niiden kotelomainen muoto hellii kehoasi . Näitä riipputuoleja on saatavana eri materiaaleista, kuten polyrottingista, rottingista ja metallista. Ne ovat täydellisiä, kun haluat käpertyä kirjan pariin tai ottaa päiväunet lämpimänä iltapäivänä.

Toinen suosittu riipputuolivaihtoehto on kankainen riipputuoli. Nämä tuolit on suunniteltu tarjoamaan perinteisempi riippumattokokemus, mutta pienemmässä ja monipuolisemmassa paketissa. Riipputuolia on saatavana eri tyylejä ja materiaaleja, puuvillasta synteettisiin kankaisiin. Ne ovat täydellisiä auringossa loikoiluun tai rentoutumiseen ystävän kanssa.

Jos istuttava malli ei ole sinun juttusi kannattaa katse kääntää vanhaan kunnon riippumattoon. Myös riippumattoja valmistetaan monipuolisesti erilaisista materiaaleista puuvillasta laskuvarjokankaaseen. Riippumatossa voi oikaista jalat suoriksi ja ummistaa silmät hetkeksi lämpimässä kesäpäivässä.

Kun valitset riipputuolia ulkotilaasi, on tärkeää ottaa huomioon muun muassa tyyli, mukavuus ja kestävyys. Etsi säänkestäviä ja helposti puhdistettavia materiaaleja, kuten polyrottinkia tai synteettisiä kankaita. Materiaalivalintaa on helppo laajentaa, jos tila johon riipputuoli sijoitetaan on katettu.

Ota huomioon myös erilaiset kiinnitystavat. Osa malleista toimitetaan jalustan kanssa, osa ilman. Riipputuoli jalustalla helpottaa merkittävästi asennusta, sillä riipputuoli voidaan sijoittaa lähes mihin tahansa ilman ylimääräisiä porailuja ja kiinnikkeitä. Myös riippumatoille on mahdollista hankkia riippumattoteline, jos pihalta ei satu löytymään puita sopivalta etäisyydeltä.

Valitsitpa minkä mallin tahansa, jokaiselle löytyy täydellinen riipputuoli. Oikean riipputuolin avulla voit heilahtaa kesään tyylillä ja mukavasti. Aloita riipputuolisi valinta Preeco.fi verkkokaupan valikoiman avulla.