Paikallisuutiset

Kuusamon iltatorit järjestetään tänä kesänä uudella tapahtumatorilla

Iltatorilla on luvassa ohjelmaa joka torstai 29. kesäkuuta alkaen 17. elokuuta saakka.

Kuusamon uusi tapahtumatori sijaitsee The French Cafen takapihalla. Kuva: Julia Asikainen

Kuusamon kaupungin kulttuuritoimen viime vuonna aloittama tapahtuma Iltatori toteutuu myös tänä kesänä. Tapahtumapaikkana on nyt uusi tapahtumatori, joka on valmistunut Yhdyskulman remontin myötä ja sijaitsee The French Cafen takapihalla, kertoo kaupungin kulttuuritoimi tiedotteessaan.

ltatori järjestetään ensimmäisen kerran juhannuksen jälkeisellä viikolla 29. kesäkuuta ja viimeisen kerran 17. elokuuta aina torstaisin kello 16–19.

Ohjelmaa on luvassa joka torstai. Ensimmäinen tori laitetaan käyntiin yhteislaululla Jari Puhakan Bumtsi Bum -orkesterin tahdissa. Heinäkuulle esiintymään ovat tulossa muun muassa improräpin Suomen mestari räppäri Pure sekä muusikoiden ja esiintyvien taiteilijoiden yhteenliittymä Rapid Air Force.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Iltatorille voi tulla myymään leivonnaisia, uuden sadon tuotteita, käsitöitä ja muuta torille sopivaa ostettavaa. Torille voi varata myös esittelypaikan, jos myytävä tuote on esimerkiksi palvelu.

– Toivoisin näkeväni torilla paljon paikallisia tuotteita, metsän antimia, sadonkorjuutuotteita ja vaikka itse tehtyjä kampanisuja. Tori, jossa kuusamolaiset kohtaavat, houkuttelee varmasti myös matkailijoita paikalle, tuumii kaupungin kulttuuritoimenjohtaja Ulla Ingalsuo-Laaksonen tiedotteessa.