Paikallisuutiset

Kuusamon Seudun verkkosivut uudistuivat

Kuusamon Seudun uudistunut verkkosivusto on nyt julki ja lukijoiden käytettävissä. Palvelusta löydät jatkossa aikaisempaa paremmin itseäsi kiinnostavat sisällöt, joten pysyt paremmin perillä siitä, mistä Koillismaalla oikein puhutaan.

Uuden verkkosivuston etusivu näyttää mobiilissa tältä. Kuva: HANNA RAUTIO

Kuusamon Seutu -lehden verkkopalvelusta löytyy jatkossa joka päivä paikallisia uusia sisältöjä. Uudistuneiden palvelujen myötä toimitus pystyy tarjoamaan lukijoille monipuolisempia sisältöjä kuvien, liikkuvien kuvien ja äänen kerrontatavoilla.

– Odotan innolla, että pääsen käyttämään uutta monipuolisempaa sivustoa uutisten ja juttujen julkaisemiseen. Esimerkiksi videoita pystyy jatkossa käyttämään jutuissa entistä sujuvammin, Kuusamon Seudun päätoimittaja Hanna Rautio suunnittelee.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kuusamon Seudun tutut juttusisällöt löytyvät uusilta sivuilta. Myös tuorein lehti on entiseen tapaan luettavissa verkkosivustolta näköislehtenä, ja sen lisäksi löydät uudesta palvelusta myös vanhat näköislehtinumerot.

Verkkopalvelun ja mobiilisovelluksen uudistuminen koskee kaikkia Hilla groupin julkaisuja, ja konsernin eri lehtituotteet ottavat uudistuneet palvelut käyttöön vaiheittain tänä keväänä.

//artikkelin kuva vaihdettu 13.3.2023 klo 8.22//