Lainavertailu kannattaa tehdä huolellisesti – VertaaLainaa.fi palvelussa teet sen helposti

Lainan ottaminen voi olla välttämätöntä, jos haaveilee autosta, vapaa-ajan asunnosta tai jostain muusta suuremmasta hankinnasta. Ennen lainan ottamista on kuitenkin tärkeää miettiä, kuinka paljon lainaa tarvitsee, millainen laina sopii kyseiseen käyttötarkoitukseen ja missä lainassa on alhaisin korko ja muut kulut. Nämä asiat selviävät parhaiten lainavertailun avulla, jonka pystyt varmistamaan luotettavasti ja huolellisesti VertaaLainaa.fi lainavertailupalvelun avulla.

VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainan kymmenien lainantarjoajien kesken

VertaaLainaa.fi on lainavertailupalvelu, jossa laina kilpailutetaan noin 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Kilpailuttaminen ei kuitenkaan vaadi usean lainahakemuksen täyttämistä, vaan lainatarjousten saaminen edellyttää vain yhden maksuttoman hakemuksen täyttämisen. Ensimmäisen lainatarjoukset ovat katsottavissasi jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen täyttämisestä. Pääset vertailemaan lainoja nopeasti ja selkeän tarjoussivun ansiosta näet helposti, mikä lainatarjouksista on edullisin.

VertaaLainaa.fi palvelun kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 1000 – 60 000 euroa, 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Lainan kilpailuttaminen on maksutonta eikä lainatarjousten vastaanottaminen sido mihinkään.

Pyydä maksuttomat lainatarjoukset tästä: VertaaLainaa.fi

Ota lainojen vertailussa huomioon lainan korko ja kuukausierä

Lainojen vertailu kannattaa aloittaa täyttämällä lainahakemus VertaaLainaa.fi palvelussa. Yksi hakemus tavoittaa hetkessä kymmenet eri lainantarjoajat ja jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki sekä rahoituslaitos pyrkii jättämään sinulle oman henkilökohtaisen lainatarjouksensa tietojesi perusteella. Lainatarjousten määrä riippuu haettavasta lainasummasta, maksuajasta, tuloistasi sekä muista tiedoistasi.

Lainatarjoukset saat jo saman päivän aikana vertailtavaksesi ja tarjouksista näet lainasumman, maksuajan, kuukausierän suuruuden sekä muun muassa lainan todellisen vuosikoron.

Kiinnitä lainavertailussa huomiota lainan kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan. Arvioi, onko laina-aika ja lyhennyserä realistinen taloudelliseen tilanteeseesi nähden. Tarkastele myös lainatarjouksissa esitettyjä lainan todellisia vuosikorkoja.

Lainan korko on usein suurin kuluerä lainan kokonaiskustannuksissa. Lainasta saattaa joutua maksamaan myös muita kuluja kuten avausmaksun, tilinhoitokuluja sekä esimerkiksi laskutuslisää. Nämä kaikki sisältyvät todelliseen vuosikorkoon, joten tätä korkoprosenttia vertailemalla pystyy hyvin selvittämään, minkä verran kyseisestä luotosta peritään korkoa ja kuluja.

VertaaLainaa.fi on maksuton lainavertailupalvelu kaikille lainanhakijoille

VertaaLainaa.fi on toiminut lainamarkkinoilla jo yli kymmenen vuoden ajan. Lainaamiseen, säästämiseen ja talouden hallintaan liittyvät käsitteet ovat palvelulle hyvin tuttuja. VertaaLainaa.fi on kotimainen lainavertailupalvelu, missä voit kilpailuttaa maksutta useat pankit ja rahoituslaitokset yhdellä hakemuksella. Lisäksi palvelun kautta voit yhdistää nykyiset lainasi yhteen selkeämpään lainakokonaisuuteen. VertaaLainaa.fi kautta voit myös lukea talousuutisia sekä ottaa säästämiseen liittyvät vinkit käyttöön.

Tutustu monipuoliseen lainavertailuun tästä.