Urheilu

Lexi Pollard on pelannut Ontarion Allistonista sekä Ruotsin, Saksan ja Brasilian sarjoissa. Kuva: Pölkky Kuusamo

Lexi Pollard Pölkky Kuusamon hakkuriksi

Kanadalainen Lexi Pollard solmi tulevan kauden pelaajasopimuksen.

Liikuntatieteiden kandidaatiksi opiskellut Lexi Pollard saapuu Kuusamoon Ontarion Allistonista ja on pelannut viimeiset kolme kautta ammattilaisena Ruotsin, Saksan ja Brasilian sarjoissa.

Hän solmi Kuusamon joukkueen kanssa tulevan kauden mittaisen pelaajasopimuksen. Lexi Pollard on 24-vuotias ja 187 senttiä pitkä.

– Vuosien varrella olen kuullut paljon hyvää Kuusamon ihmisistä ja ilmapiiristä, enkä malta odottaa, että pääsen mukaan joukkueeseen. Europeleissä pelaaminen on myös ollut tavoitteeni jo pitkään, joten olen todella innoissani, että tulevalla kaudella saan myös sen mahdollisuuden Pölkky Kuusamon joukkueessa. Toivon, että joukkue löytää yhteisen kemian nopeasti. Laadukas ja kova harjoittelu nimenomaan joukkueena ammattimaisen valmennuksen johdolla on tärkeintä tulosten saavuttamiseksi pitkän kauden aikana. Jos onnistumme siinä, pystymme saavuttamaan myös menestystä tulevalla kaudella eri kilpailuissa, hakkuri kertoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Sotiris Gkotsis toivottaa Lexin tervetulleeksi Kuusamoon.

– Hakkurin etsiminen oli haastavaa ja uskomme, että nyt olemme löytäneet pelaajan, joka sopii täydellisesti pelifilosofiaamme. Aiempina vuosina joukkue luotti jokaiseen pelaajaansa, sekä laajaan ja tasapainoiseen hyökkäysjärjestelmään. Valmentamani joukkueen systeemissä on elementtejä, joissa hakkurin rooli on erittäin tärkeää. Olemme nähneet kahden edellisen vuoden aikana, että pelimme kehittyy merkittävästi kauden aikana myös hakkurin tontilla. Tavoitteemme on sama myös tulevalla kaudella koko joukkueen ja myös Lexin osalta.

Pölkky Kuusamon manageri Mika Määttä toteaa, että kevään määrätietoinen työ on nyt saanut lopullisen sinetin.

Joukkueemme on nyt kokonaisuudessaan valmis ja rakentunut jälleen juuri haluamallamme tavalla. Meille on ollut kevään aikana tarjolla paljon pelaajia ympäri maailman, mutta juuri oikeanlaisten pelaajien löytyminen on ollut haastavaa ja jokainen ratkaisu on tehty erityisen harkiten. Nyt joukkue näyttää meidän näköiseltä. Meillä on 12 vahvaa oman paikkansa pelaajaa. Jokainen pelaaja tietää oman roolinsa, seuran tavoitteet ja haluaa auttaa omalla osaamisellaan joukkuetta kohti menestystä. Nyt keskitytään kesätreeneihin ja elokuussa joukkueemme pelaajat saapuvat Kuusamoon ja kokoontuvat yhteisiin treeneihin kohti tulevaa kautta. On ollut ilo olla rakentamassa tätä joukkuetta yhdessä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

fakta

Pölkky Kuusamo 2023–2024

Joanna Kallinen, passari

Sofia Lehto passari

Juulia Jäppinen, libero

Netta Tolvanen, libero

Amiya Jones, keskipelaaja (USA)

Linnea Malinen, keskipelaaja

Bettina Yli-Sissala, keskipelaaja

Carlyle Nusbaum, yleispelaaja (USA)

Madeline Palmer, yleispelaaja (USA)

Oona Pennanen, yleispelaaja

Cortney VanLiew, yleispelaaja (USA)

Lexi Pollard, hakkuri (CAN)