MAINOS: Yhdistä lainasi, niin säästät rahaa

MAINOS - NORDICBANK.FI -

Rahan säästäminen on aina järkevää, mutta erityisen kannattavaa se on nyt, kun elämisen kustannukset ovat nousseet. Etenkin sähkön hinnan nousulla on nyt iso vaikutus monien kotitalouksien arkeen. Tänä vuonna sähkön hinta on ollut ennätyksellisen korkealla, eikä hinta todennäköisesti laske lähitulevaisuudessa.

Yksi hyvä keino, jolla rahaa voi saada säästettyä yllättävän paljon, onkulutusluottojen yhdistäminen. Kulutusluotoilla ja osamaksuilla voi ostaa melkein mitä tahansa. Sen vuoksi helposti käy niin, että luottoja kertyy. Kun lyhennät useaa lainaa samanaikaisesti, kuluu paljon rahaa pelkästään niiden korkoihin ja kuluihin. Kun lainat yhdistetään, rahaa ei enää mene niin paljon korkoihin. Yksi isompi laina tulee tavallisesti halvemmaksi kuin monta pientä.

Yhdistelylainalla voit tasapainottaa talouttasi

Hankintoja on välillä tarpeen tehdä kulutusluotoilla tai osamaksuilla. Pitää esimerkiksi ostaa autoon uudet talvirenkaat tai hankkia uusi tietokone hajonneen tilalle. Tai sitten eteen tulee yllättäviä, kiireellisiä lääkärikuluja. Kaikki nämä vaativat ylimääräistä rahaa, jota ei välttämättä juuri sillä hetkellä ole omalla tilillä. Tarvitaan siis lainaa.

Lähes huomaamatta voi käydä niin, että maksettavana onkin yhtäkkiä monta pientä kulutusluottoa. Tällöin joka kuukausi kuluu huomattavia summia pelkästään luottojen korkoihin ja kuluihin. Tilanne saattaa olla stressaava ja voi olla vaikeaa pysyä kärryillä sen suhteen, minkä verran velkaa on vielä jäljellä minnekin.

Omaa taloutta voi tasapainottaa yhdistelylainalla. Yhdistelylaina on vakuudeton laina, joka on tarkoitettu nimenomaan lainojen yhdistämiseen. Tällaista lainaa varten ei tarvita vakuuksia eikä takaajia, eli sitä voi saada sellainenkin henkilö, jolla ei ole vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta.

Yhdistelylaina toimii lyhyesti sanottuna siten, että haet sellaisen lainan, joka kattaa kaikki kulutusluottosi ja osamaksusi. Kun saat uuden yhdistelylainan tilillesi, maksat rahoilla kaikki muut lainat pois, ja niin sinulle jää vain yksi laina. Näin säästät korkokuluissa joka kuukausi. Myös stressi vähenee, kun pysyt helposti selvillä siitä, minkä verran lainaa on vielä jäljellä.

Yhdistelylainan edut - Voit säästää tuntuvasti rahaa joka kuukausi.

- Vähemmän stessiä.

- Yhdistelylaina ei edellytä vakuuksia eikä takaajia.

- Yhdistelylaina on helppo hakea netistä.

- Yhdistelylainojen kilpailutus on helppoa.

Näin helppoa lainojen yhdistäminen on

Yhdistä lainat lainavertailupalveluNordic Bankissa. Voit yhdistää kaikki kulutusluotot, osamaksut, luottokorttivelat ja muut vastaavat pienet lainat. Nordic Bankin palvelussa voit saada jopa yli 30 lainatarjousta yhdellä ilmaisella hakemuksella. Kun kilpailutat yhdistelylainat, maksimoit säästöt.

Lainojen yhdistäminen tapahtuu näin:

- Laske kaikkien kulutusluottojen summat yhteen. Käytä apuna Nordic Bankin lainalaskuria yhdistelylainoille.

- Täytä maksuton lainahakemus Nordic Bankin sivuilla. Välitämme hakemuksen eri pankeille ja rahoitusyhtiöille.

- Vertaile lainatarjouksia. Kaikki tarjoukset lähetetään sähköpostitse. Ensimmäiset tarjoukset saapuvat tavallisesti jo parissa minuutissa.

- Hyväksy paras lainatarjous verkkopankkitunnuksilla. Saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa.

- Maksa rahoilla kaikki olemassa olevat osamaksut ja kulutusluotot pois. Jatkossa lyhennät vain yhtä kilpailutettua yhdistelylainaa!

Näin helppoa luottojen yhdistäminen on. Tällä tavalla sinulle jää maksettavaksi vain yksi kilpailutettu yhdistelylaina. Rahaa jää joka kuukausi enemmän käyttöön tai säästöön. Voit hakea lainaa Nordic Bankin kautta enintään jopa 70 000 euroa, joten vähän isompienkin luottojen yhdistäminen voi olla mahdollista avullamme.

Yhdistelylainaa voi hakea yksin tai yhdessä

Voit hakea yhdistelylainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot. Vakuuksia tai takaajia ei tarvitse olla.

Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Voitte yhdistää luottonne esimerkiksi puolisosi kanssa. Lainaa kannattaa hakea rinnakkaishakijan kanssa etenkin, jos kyseessä on isompi lainasumma. Yhdessä voitte saada isomman lainan ja matalamman koron.

Edullinen yhdistelylaina löytyy kilpailuttamalla

Säästöt voi maksimoida kilpailuttamalla yhdistelylainat. Yhdistelylainat on helppo kilpailuttaa Nordic Bankissa. Yhdellä maksuttomalla hakemuksella tavoitat yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Voit hakea mitä tahansa lainasummaa 500 euron ja 70 000 euron väliltä. Takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta.

Vakuudettoman lainan hakuprosessi tapahtuu netissä alusta loppuun saakka. Sen vuoksi tällaisen lainan hakeminen on helpompaa kuin perinteisen pankkilainan, ja rahat saa tilille todella pian. Hakemus täytetään Nordic Bankin nettisivuilla. Kaikki tarjoukset toimitetaan sähköpostiisi. Tarjouksia voi tarkastella myös verkkopalvelussamme, jossa ne järjestyvät koron mukaan.

Yleensä ainakin osa tarjouksista on voimassa useita viikkoja, joten saat tutustua niihin aivan rauhassa. Kun olet valinnut sopivan tarjouksen ja hyväksynyt sen sekä lähettänyt liitteet luotonmyöntäjälle, saat rahat tillesi yhden työpäivän kuluessa. Pääset todella nopeasti maksamaan kaikki kulutusluotot pois ja sinulle jää vain yksi kilpailutettu laina.

Yhdistelylainalla voit saada raha-asiasi kuntoon omin avuin. Jos koet tarvitsevasi apua ja neuvontaa talousasioissa, ota yhteyttäOikeusaputoimiston talous- ja velkaneuvontaan taiTakuusäätiöön. Molemmilta tahoilta saa ilmaiseksi apua monissa talous- ja velka-asioissa.

MAINOS