Urheilu

Matti Heikkilä aloittaa Ruka Nordicin pääsihteerinä

Kuusamon Erä-Veikkojen puheenjohtaja Matti Heikkilä hoitaa toisteiseksi seuran toiminnanjohtajan tehtävää. Hän aloittaa myös Ruka Nordicin pääsihteerinä.

Toiminnanjohtaja Aleksi Dahlman on irtisanoutunut. Myös Ruka Nordicin pääsihteeri Marika Paananen jättää tehtävänsä. Molemmat siirtyvät uusiin haasteisiin työurallaan.

FIS World Cup -kilpailu Ruka Nordic käynnistää maastohiihdon ja yhdistetyn maailmancup-kiertueen sekä jatkaa mäkihypyn maailmancup-kiertuetta. Ruka Nordic järjestetään marraskuun viimeisenä viikonloppuna 24.11. Rukan maisemissa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Suomen suurimman urheilutapahtuman lisäksi viikonlopun ohjelmaan sisältyy Iskelmäviikkojen ohjelmaa. Talviurheilun suurtapahtuman ohella Rukalla seurataan jalkapallon MM-kisoja.

Kesän aikana on tehty kaksi uutta rekrytointia

Seuran toimintaa ja Ruka Nordicin tapahtumatuottamista tehostamaan on palkattu Jarkko Ruhanen. Hän on tuttu erä-veikkolaisille Ruka Nordicista aiemmilta vuosilta. Harrastustoiminnan koordinaattorin tehtävään on valittu Henrik Enke, joka on tehnyt tuloksellista harrastustoiminnan työtä useissa urheiluseuroissa. Molemmat aloittavat tehtävissään elokuun aikana.

Suomen suurin urheilutapahtuma Ruka Nordic käynnistää maastohiihdon ja yhdistetyn maailmancup-kierteen. Kuva: Anneli Arminen