Mielipiteet

Mielipidekirjoitus: Anna äänesi Koillismaan ja Suomen tulevaisuudelle

Eduskuntavaalit lähestyvät kovaa vauhtia ja varsinainen vaalipäivä on 2.4.2023, jolloin äänestyspaikat ovat auki koko päivän aamusta iltaan. Jokainen ääni on tärkeä ja äänestäminen on meidän kaikkien perustuslakiin kirjattu oikeus, jota jokaisen kannattaa käyttää.

Uuden sukupolven kansanedustaja voisi olla Tuomo Törmänen. Tuomo on rohkea ja ennakkoluuloton tekijä, joka ei pelkää sanoa hyvin perusteltuja mielipiteitään ääneen. Tuomo on uudistaja, joka uskaltaa nostaa vaikeimmatkin kysymykset keskusteluun ja saa aikaan yhteistyöllä parhaan mahdollisen ratkaisun. Tuomo on vaikuttaja, joka on ottanut vastuuta yhteiskunnallisista asioista jo nuoresta pitäen. Useissa eri luottamustehtävissä Tuomolle on karttunut roppakaupalla kokemusta, näkemystä ja vahvaa kykyä hallita laajoja asiakokonaisuuksia vaikeuksitta. Tuomolla on ymmärrystä talouspolitiikasta ja talouden hallinnasta eri yhteisöistä. Tuomo on näkyvä ja luotettava henkilö, jolla on jalat kuitenkin tukevasti Koillismaan maaperässä.

Kaiken vaikuttamisen ja luottamustoimien ohella Tuomolle ehdottoman tärkeitä ovat perhe, ystävät ja läheiset. Tuomon kanssa on helppo keskustella ympäröivän maailman menosta ja saada näkemyksiä asioihin

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tuomo pitäisi huolen siitä, että Pohjois-Suomea ei valtakunnan politiikassa unohdeta, valtiontalous saadaan parempaan tasapainoon, laadukas koulutus on jokaisen perusoikeus ja isänmaan turvallisuus on taattu.

Kati Böök

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä