Mielipiteet

Mielipidekirjoitus: Koillismaa tarvitsee edustajan omalta alueelta

Koillismaan alueella toimii satoja eri yrityksiä ja yrittäjiä. Tällä vaalikaudella Koillismaalla ei valitettavasti ole ollut omalla alueella asuvaa kansanedustajaa. Uskon, että oma kansanedustaja on myös yritysten kannalta tärkeätä saada alueeltamme.

Tiedän, että Matti Heikkilä pystyy verkostoitumaan muiden pohjoisten alueen edustajien kanssa yli puoluerajojen ja näin viemään eteenpäin pohjoiselle tärkeitä asioita. Sen lisäksi hän kykenee henkilökohtaisesti luomaan suhteet eri puolueiden päättäjiin, eri valiokuntiin ja ryhmiin niin, että saa heidät kiinnittämään huomiota alueemme elinkeinoihin, koulutukseen, kulttuuriin ja tuomaan heidät vierailulle alueellemme.

Vaikka tärkein työ tehdäänkin eduskunnan sisällä lainsäädäntötyössä, niin edustajana Matti on myös vuorovaikutuksessa elinkeinoelämän ja erilaisten järjestöjen kanssa. Nämä ovat nimenomaan niitä kontakteja, joita myös Koillismaan elinkeinoelämän kehittäminen tarvitsee. Edustajan tuleekin pystyä saattamaan yhteen ja omalta osaltaan myötävaikuttamaan siihen, että valtakunnallisesti nähdään Koillismaa alueeksi, jonne kannatta panostaa. Tässä yhteydessä odotan myös alueemme kuntien ja kuntapäättäjien olevan hereillä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Se, että kaikki yritykset menestyvät ja kehittyvät alueellamme, parhaiten turvaa myös kuntapalvelujen tulevaisuuden. Menestyvät yritykset pystyvät turvaamaan hyvän tulotason työntekijän palkkoina. Se heijastuu suoraan kunnan verotuloihin ja myös yritys itsessään maksaa veroeuroja kunnalle.

Matti kykenee, uskaltaa ja rohkenee viedä eteenpäin Koillismaalaisille yrityksille ja ihmisille tärkeitä asioita.

Kirjoittaja on yrittäjä/kaupunginvaltuutettu