Mielipiteet

Mielipidekirjoitus: Turvallinen tulevaisuus

Turvallisuusasiat ovat nousseet esiin viime kuukausina entistä vahvemmin. Tavoitteenamme on varmistaa kansalaisten arjen ja Suomen sisäinen ja ulkoinen turvallisuus ja hyvinvointiyhteiskuntamme.

Tuomo Törmäsellä on opintojensa, työuransa ja monipuolisten luottamustehtäviensä kautta hyvät lähtökohdat kansanedustajan tehtävään.

Viime vuosina Tuomon kyvyt ovat tulleet esille kuusamolaisten, koillismaalaisten ja pohjoispohjalaisten asioita hoitaessamme. Hän perehtyy huolella tehtäviin, joihin hänet on valittu. Hänellä on raikas, uudella tavalla ajattelun taito. Hän on rohkea asioiden ajaja ja omaa laajat verkostot. Hänelle on suotu vaikuttavat kirjoittamisen ja puheen lahjat.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Työssään kirkkoherrana hän on oppinut kuuntelemaan ihmisten huolia, murheita ja iloja, mikä on kansanedustajalle tärkeä ominaisuus. Yhteistyö Koillismaan ja maakunnan yritysten kanssa ja niiden toimintaedellytysten kehittäminen on Tuomon sydäntä lähellä. Hänelle on kehittynyt taito nopeasti perehtyä ja analysoida suuria yhteiskunnallisia asiakokonaisuuksia. Väitöskirjan valmistelu on omalta osalta kehittänyt Tuomon valmiuksia vaativiin tehtäviin.

Olemme tunteneet Tuomon aina hänen kouluajoistansa lähtien yhteiskunnallisista asioista kiinnostuvana ja asioihin rohkeasti kantaaottavana persoonana. Hänen toiminnassaan nousevat vahvasti esiin mm. välittäminen, isänmaallisuus, kotiseuturakkaus, sivistys ja luottamus ihmiseen.

Tuomo on kiinnostunut nuorten asioista ja kantaa huolta heidän vaikuttamismahdollisuuksistaan. Hän tuntee perheenisänä lapsiperheiden arjen.

Kokemuksemme mukaan Tuomon kanssa on helppo ja miellyttävä tehdä yhteistyötä. Hän kantaa huolta myös Suomen vahvasta taloudesta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tuomo on oiva ehdokas työskentelemään vaikuttavasti Kokoomuksen eduskuntaryhmässä ja viemään Kuusamon, Koillismaan ja Pohjoisen Suomen viestejä eduskuntaan.

Hannu Ervasti, kaupunginhallituksen jäsen, lehtori

Matti Ervasti, varatuomari, asianajaja

Hannu Hiltula, kaupunginvaltuutettu, arkkitehti SAFA

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Riitta Kivimäki, asiantuntija eläkkeellä

Pauli Miettinen, Kasi-lautakunnan jäsen, yhteiskuntatieteiden lisensiaatti

Tuula Mustonen, kaupungin valtuuston 1. varapuheenjohtaja

Juho Määttä, kaupunginvaltuutettu, yrittäjä

Martti Turunen, kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja, FK