Paikallisuutiset

Niina Impiö on kunnanhallituksen valinta sivistystoimenjohtajaksi

Taivalkosken kunnanhallitus esittää valtuustolle, että sivistystoimenjohtajan virkaan valitaan kasvatustieteiden maisteri Niina Impiö.

Joonas Keskitalo esitti Niina Impiön valitsemista. Risto Tyni esitti, että sivistystoimenjohtajan virkaan valitaan Niina Impiö ja varalle Kristiina Penttinen. Jaana Kivelä kannatti Keskitalon esitystä ja esitti varalle valittavaksi Kristiina Penttisen.

Va. kunnanjohtaja Mirva Haataja teki muutetun esityksen. Hän ehdotti, että sivistystoimenjohtajan virka asetetaan uuteen hakuun 12.–29. syyskuuta väliseksi ajaksi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Risto Tyni kannatti Joonas Keskitalon esitystä. Pekka Käsmä ja Turo Vääräniemi kannattivat va. kunnanjohtajan muutettua esitystä.

Kunnanjohtajan muutettu esitys sai kolme ääntä (Pekka Käsmä, Turo Vääräniemi ja Sirpa Pauna). Joonas Keskitalon esitys sai neljä ääntä (Joonas Keskitalo, Jaana Kivelä, Risto Tyni ja Anna Leena Vääräniemi). Äänestyksen jälkeen Pekka Käsmä esitti, että varalle valittaisiin Kristiina Penttinen. Kunnanhallitus totesi, ettei Käsmän esitystä kannatettu ja se raukesi, ja että Risto Tyni oli vetänyt esityksensä pois.