Paikallisuutiset

Kommenttikenttä löytyy jutun lopusta.

Nyt pääset kommentoimaan netissä Kuusamon Seudun juttuja ‒ vaatii Hilla-tunnukset

Lukijat voivat nyt kirjoittaa Kuusamon Seudun nettisivuilla kommentteja lehden juttuihin. Kommentteja voivat kirjoittaa lehden lukijat, jotka ovat kirjautuneet sivuille omilla Hilla-tunnuksillaan. Hilla-tunnusten luominen on ilmaista.

Pääset luomaan tunnukset tästä.

Kommentointi on Kuusamon Seudun verkkosivuilla uusi ominaisuus.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kommentoida voi joko omalla nimellä tai nimimerkillä. Oletuksena Hilla-tilillä on etu- ja sukunimi. Voit luoda itsellesi nimimerkin oman Hilla-tilisi asetuksissa, jotka löydät sivun oikeasta ylänurkasta klikkaamalla ”Tilini”.

Kun nimimerkin on kerran ottanut käyttöön, siitä ei voi luopua ottamatta yhteyttä Hillan järjestelmävalvojaan.

Kannattaa siis käyttää hetki sen pohtimiseen, kommentoisiko sittenkin omalla nimellään. Ja jos päätyy nimimerkkiin, kannattaa se valita huolella.

Kannattaa siis käyttää hetki sen pohtimiseen, kommentoisiko sittenkin omalla nimellään. Ja jos päätyy nimimerkkiin, kannattaa se valita huolella.

Toimitus tarkastaa lukijoiden nettikommentit ennen julkaisua ja päättää, mitä julkaistaan ja jätetään julkaisematta. Tarkistusta tehdään säännöllisesti, mutta varsinkin iltaisin ja viikonloppuisin se saattaa kestää jonkin aikaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Jos kommenttiasi ei julkaista, hengähdä hetki ja yritä uudelleen rakentavammalla tyylillä. Kommentteja tulee niin paljon, ettemme pysty perustelemaan yksittäisiä julkaisupäätöksiä.

Kommentit löytyvät aina jutun lopusta. Jutun alussa on puhekuplasymboli ja sen vieressä numero, joka kertoo, kuinka monta kommenttia juttuun on kirjoitettu. Pääset suoraan keskusteluun klikkaamalla puhekuplaa.

Pystyt peukuttamaan hyviä kommentteja ja vastaamaan tiettyyn kommenttiin. Mikäli julki on päässyt kommentti, joka on mielestäsi asiaton, voit lähettää siitä toimitukselle ilmoituksen.

Aivan kaikkiin juttuihin kommentointimahdollisuutta ei välttämättä avata. Toimituksella on myös mahdollisuus päättää kommentointi, jos näyttää että keskustelu ei etene hyvässä hengessä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kuusamon Seutu

Kommentoinnin periaatteet

Lue juttu ja kommentoi vasta sitten. Julkaisemme vain kyseistä juttua käsitteleviä kommentteja, jotka vievät keskustelua eteenpäin. Perustele mielipiteesi. Kirjoita vain tietoja, joiden tiedät pitävän paikkansa. Ole kohtelias ja rakentava.

Emme salli vihapuhetta tai kiihotusta kansanryhmää kohtaan. Ihmisiä ei saa halventaa sukupuolen, uskonnon, ihonvärin tai minkään muunkaan syyn takia. Emme salli kiroilua, haukkumista tai perusteetonta vihjailua.

Nettikommentit eivät saa sisältää puhelinnumeroita, mainontaa ja markkinointia eikä linkkejä. Niissä ei saa kirjoittaa toisen ihmisen suuhun sanomisia, joiden paikkansapitävyyttä toimitus ei pysty varmistamaan.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä