Paikallisuutiset

Perussuomalaisten Tero Kokko ja Paavo Käsmä ehdolle eduskuntavaaleihin

Perussuomalaisten Oulun vaalipiirin piirijärjestöt, Perussuomalaisten Kainuun piiri ja Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piiri, ovat valinneet eduskuntavaaliehdokkaat ensi vuonna pidettäviin eduskuntavaaleihin.

Kuusamosta eduskuntavaaliehdokkaaksi valittiin Tero Kokko ja Taivalkoskelta Paavo Käsmä.

Ehdokkaita valittiin yhteensä 18. Puoluehallitus tekee lopullisen hyväksynnän ehdokaslistasta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tero Kokko on 46-vuotias työnjohtaja ja omaa pitkän historian perussuomalaisessa toiminnassa. Hän on Kuusamon kaupunginvaltuutettu, Perussuomalaiset rp:n puoluevaltuuston jäsen ja Kuusamon Perussuomalaiset ry:n hallituksen jäsen. Kokko on perheellinen ja kahden lapsen isä.

Tulevassa Kokon eduskuntavaalikampanjassa keskiössä tulevat olemaan yrittämisen edistäminen, turhan byrokratian karsiminen hallinnosta, työnteon kannattavuus, Pohjois-Suomen asiat, nuoret, omavaraisuuden vahvistaminen ja ikäihmisten toimeentulon parantaminen.

Tulevalla hallituskaudella suurta epäkohtaa tulee näyttämään energian hinta ja siihen kohdistuva liiallinen verotusaste.

– Ihmisten elämisen edellytykset on taattava koko maassa ja syrjäseudut on myös otettava huomioon. Näin koko maata pystytään kehittämään kokonaisvaltaisesti. Tavoitteena on se, että pääsen mahdollisesti vaikuttamaan muun muassa näihin asioihin, Kokko toteaa perussuomalaisten tiedotteessa.