Paikallisuutiset

Pölkky Oy:lle nimitettiin uusi toimitusjohtaja – aloittaa vuoden 2024 alussa

Pölkky Oy:n hallitus on nimittänyt Jari Suomisen (KTM) Pölkyn uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 1.1.2024.

Suomisella on metsäteollisuudesta kattava kokemus. Hän on työskennellyt yli 25 vuotta Stora Enson palveluksessa, viimeksi Forest-divisioonan johtajana (EVP) ja konsernin johtoryhmän jäsenenä.

Heinäkuusta 2023 lähtien Suominen on toiminut neuvonantajana muun muassa metsä-, puutuote- ja vihreän energian alojen yrityksille Suominen Green Development -yrityksensä kautta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Pitkän uransa aikana Stora Ensossa Jari Suomiselle on kertynyt laajaa kokemusta metsäteollisuudesta. Saha- ja metsäteollisuuden liiketoimintojen johtaminen Suomessa ja kansainvälisesti on erinomainen tausta Pölkyn toimitusjohtajatehtävään, Pfeifer Holding GmbH:n toimitusjohtaja Michael Pfeifer toteaa Pölkky Oy:n tiedotteessa.

Itävaltalainen Pfeifer Holding GmbH osti Pölkky Oy:n tammikuussa 2023.

Pölkyn väliaikaisena toimitusjohtajana helmikuusta 2023 toiminut Josef Dringel siirtyy 1.1.2023 alkaen takaisin yhtiön hallituksen jäseneksi.

Tiedotteen mukaan Jari Suominen odottaa innolla yhteistyötä Pölkyn työntekijöiden, metsänomistajien, muiden kumppaneiden ja Pfeifer Groupin kanssa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– On hienoa liittyä Pölkky-perheeseen ja päästä tukemaan yhtiötä sen strategian toteuttamisessa ja tulevaisuuden kasvussa.

Itävaltalainen Pfeifer Holding GmbH osti Pölkky Oy:n tammikuussa 2023. Kuva: Juha Neuvonen
Yritys

Itävaltalaista Pfeifer Holding GmbH johtaa Pfeiferin suku

Pölkky Oy:n omistaja Pfeifer Holding GmbH on perustettu vuonna 1948.

Sen johdossa on tällä hetkellä Pfeiferin perheen kolmas sukupolvi.

Yritys työllistää 2 600 henkilöä kolmessatoista eri toimipaikassa Itävallassa, Saksassa, Tšekissä ja Suomessa. Yrityksen pääkonttori on Imstissä, Itävallan Tirolissa.

Pfeifer Groupin tuotantolaitokset käsittelevät vuosittain noin 5,4 miljoonaa kuutiota puuta, joka jatkojalostetaan lopputuotteiksi.

Pfeifer tuottaa saha- ja höylätavaraa, betonivalumuottilevyjä, valumuottipalkkeja, CLT:tä, liimapuuta, liimalevyjä sekä kuormalavakomponentteja, brikettejä, pellettejä ja biosähköä.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä